دومین جلسه کارگروه بسیج سازندگی استان زنجان

دومین جلسه کارگروه بسیج سازندگی استان زنجان

جانشین فرمانده سپاه استان زنجان از ثبت 1 هزار و 32 گروه جهادی در سامانه اطلس جهادی خبر داد و گفت : در این گروه‌ها، گروه‌های تخصصی هم وجود دارند که از تخصص‌های آنها در بخش‌های مختلف بهره می‌گیریم.

به گزارش روابط عمومی بسیج سازندگی استان زنجان؛کارگروه بسیج سازندگی سپاه با حضور دکتر افشارچی استاندار ؛ سردار ابوالفضل طهماسبی ؛جانشین فرمانده سپاه  و جمعی از مسئولین استانی در سالن جلسات استانداری زنجان برگزار شد.

 

 

در ابتدای این جلسه جانشین فرمانده سپاه استان زنجان با بیان اینکه قرارگاه پیشرفت و آبادانی همواره دوشادوش بسیج سازندگی سپاه انصارالمهدی (عج) استان زنجان در حال خدمت در مناطق محروم هستند، اظهار داشت:امروز حضور گروه‌های جهادی در اجرای طرح‌های محرومیت‌زدایی در توانمندی این قرار گاه ها موجب صرفه‌جویی در هزینه ها و تسریع خدمات در اجرای طرح‌های عمرانی شده است.

کارگروه بسیج سازندگی استان زنجان - مرداد ماه 1401

 

این مسئول با اشاره به اینکه قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه استان در سه دهستان علیا، قره پشتلو و شیوانات حضور دارند و برای حل مشکلات این دهستان ها در حال خدمت رسانی هستند، تاکید کرد :دهیاران و بخشداران و همچنین اداره آب و فاضلاب استان همکاری بسیاری در راستای بحث آبرسانی به این سه دهستان را نیز دارند.

 

 

سردار طهماسبی در ادامه تصریح کرد:تا کنون در 12 روستا با6 هزار نفر جمعیت و 1 هزار و 800 خانوار با اعتباری بالغ بر 40 میلیارد ریال در بخش آبرسانی خدمات ارائه داده شده است.

 

 

وي با اشاره به اینکه در حمل و نقل مصالح به سختی و با مشکلات بسیاری مواجه هستیم،افزود :خوشبختانه قرارگاه پیشرفت و آبادانی و بسیج سازندگی سپاه با وجود تمام سختی ها با روحیه جهادی و انقلابی برای محرومیت زدایی و کمک به مناطق محروم همواره در میدان هستند.

 

 

جانشین فرمانده سپاه استان زنجان با اشاره به سامانه اطلس جهادی، بیان کرد:استان زنجان 1هزار و 32 گروه جهادی دارد که در این سامانه ثبت شده است و همچنین در گروه های جهادی گروه های تخصصی نیز فعالیت دارند.

 

 

وی به طرح توزیع اعتبارات محرومیت‌زدایی هم اشاره کرد و گفت: در مجموع یک میلیارد و ۸۹۱ میلیون تومان توزیع اعتبار در راستای محرومیت‌زدایی و هزینه در حوزه‌های مختلف از جمله مسکن را داشتیم که به تفکیک در زنجان ۳۶۱ میلیون تومان، ماهنشان ۲۴۰، ابهر ۱۰۰، ایجرود ۸۰، خدابنده ۶۰۰ و در خرمدره ۶۰ میلیون تومان بوده است.

 

 سردار طهماسبی به انتظارات گروه بسیج سازندگی از مسئولان هم گریزی زد و اظهارداشت: مساعدت ارگانهای ذیربط نظیر بهزیستی و کمیته امداد امام(ره) در تامین جهیزیه برای خانواده‌های کم‌برخوردار، ویزیت رایگان با کار جهادی پزشکان داوطلب، کمک به اجرای برنامه های ستاد اربعین و مساعدت در ساخت مسکن روستایی از جمله انتظارات  گروه بسیج سازندگی است.

 

 

این مسئول در پایان خاطرنشان کرد:امیدواریم تمامی دستگاه های اجرایی و دولتی همانند گذشته همراه سپاه و بسیج بوده تا بتوانیم در راستای بحث محرومیت زدایی پیش رو باشیم.

 

تسریع روند خدمت رسانی؛ارمغان تعامل بسیج سازندگی و استانداری

 

در ادامه این جلسه،محسن افشارچی استاندار زنجان با اشاره به آثار بسیار مثبت اقدامات گروه‌های بسیج و جهادی، اظهار داشت: با تعامل و هم‌افزایی گروه‌های بسیج سازندگی و جهادی می‌توان گام‌های بسیار بلندی در خدمات‌رسانی، برداشت تا اتفاق‌های خوبی رقم بخورد.

 

استاندار زنجان گفت: عمران و آبادانی  و سرعت در خدمت‌رسانی، ارمغان تعامل  این 2 مجموعه در کنار هم خواهد بود.

 

وی با تاکید بر  لزوم خدمت‌رسانی بیش از پیش به روستاییان، تصریح کرد: ۳۰ درصد از  جمعیت استان زنجان روستایی است و متاسفانه رسانه‌ای هم ندارند تا صدای خود را به مسئولان برسانند و این در حالی است که آنها همیشه همراه و همگام با نظام بوده‌اند.

 

افشارچی با بیان اینکه  آزادسازی آب در بخش صنعت به نفع آب شرب و هدایت پساب برای کاربرد در صنعت از الزامات امروز با توجه به خشکسالی‌های اخیر است، گفت: آزادسازی بیش از ۳ میلیون  متر مکعب در پتروشیمی را از هم اکنون باید در برنامه داشته باشیم تا آب خوب را به مردم بدهیم و پساب در صنعت پتروشیمی بکار گرفته شود و این موضوع باید از هم اکنون شروع و به آن رسمیت داده شود.